BulvárFacebook híradóVideók

Puzsér Róbert trollkodik és nem ünnepli többet március 15-ét

Némi irónia, rettenetes videóval

Puzsér Róbert a magyarországi társadalmi és politikai viszonyokra tekintettel úgy döntött, hogy ettől kezdve nem ünnepli többet március 15-ét. A kritikustól persze nem idegenek az effajta szélsőséges megnyilvánulások és sok esetben nincs is mögöttük más, mint irónia. Illetve ebben az esetben van ott egy rettenetes troll videó is, ami még Puzsértól is meglepően ijesztő.

Nem ünneplem többé március 15-ét. Ennek a nemzetnek új és dicsőségesebb szabadságharcosai vannak. Ha a magyar hősiességre és függetlenségre gondolok, nem Kossuthot, nem Petrovicsot és nem Jókait látom, hanem a fenséges Orbánt, a vitéz Lázárt, a furfangos Kósát, a szerény Rogánt és a szent életű Semjént. Ők azok a hősök, akik ma megvédik az országot, ők szállnak szembe a minden korábbinál kegyetlenebb hódítókkal, ők állítják meg nap mint nap Sorost, az ENSZ-et és Brüsszelt. S míg hőseink a vérszomjas ellenséggel küzdenek, hogy megakadályozzák az inváziót hazánk ellen, a hálátlan magyarok a múltba révednek, és százhetven évvel ezelőtti harcok emlékébe felejtkeznek. De ebből elég!

Március 15. nem jelent többé semmit, hisz a magyar szabadság, igazság és jövő 1963 május 31-én született, amikor világra jött Orbán Viktor, a magyarok reménysége. Legyen május 31. az új nemzeti ünnep! Pusztuljon a külföldről finanszírozott, gyalázatos március 15.! Elég volt a magát hol magyarnak, hol világpolgárnak érző, Brüsszel felé pislogó, migráns Petrovics zavaros hőbörgéséből! Népünk bölcs vezére, Orbán Viktor tiszteletére szóljon az ismeretlen szerző tollából származó Nemzeti dal! Előadja a mindig elegáns és kifinomult, Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művész, Eszenyi Enikő.

'Fel a tetejéhez' gomb