Kultúra

Interaktív kiállítás nyílik a Vajdahunyad várában

Elvarázsolt sziget a Városligetben

Elvarázsolt sziget címmel nyílik interaktív kiállítás a Vajdahunyad várban, ahova ez alkalommal a varázslótanoncnak készülő gyerekeket várják a szervezők május 13-ig.  Az új, tavaszi kiállításban az elvarázsolt sziget ura, a találékony Varázslómester különféle próbatételeket eszel ki, hogy megbizonyosodjon róla, ki alkalmas varázslótanoncnak – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Próbák és játékok várják a látogatókat

A bűvös helyszíneket járva a látogatók kideríthetik, hogy képesek-e újraindítani a veszteglő dzsungelvasutat, meg tudják-e törni az Álmok Őrzőjének bűbáját, át tudnak-e kelni egy elefánttal a Tű fokán, képesek-e megzabolázni egy repülő szőnyeget, vagy sikerül-e megfejteniük a Majomszikla végső titkát.

A képzeletbeli trópusi szigeten barangolva a résztvevők nem csak a rejtőzködő Varázslómesterrel, de az esőerdők számtalan különös lakójával és meglepő jelenségeivel is találkozhatnak.

A több mint 1000 négyzetméteren megrendezett kiállítás és játék új látványvilággal, rengeteg felfedezni valóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.

Forrás:MTI

'Fel a tetejéhez' gomb