BulvárFacebook híradó

Balesetet szenvedett Berki Krisztián és szerelme Mazsi

Busszal ütköztek Párkányból hazafele jövet

Bár Berki Krisztián szereti a gyors autókat, általában higgadtan vezet. Sajnos vannak olyan helyzetek, mikor a baleset szinte elkerülhetetlen. Ilyen szituációba keveredett Berki is, mikor néhány napja párjával hazafelé tartottak egy szlovákiai kiruccanásról.

Párkányban voltunk reggelizni, majd hazafelé tartottunk a szokásos útvonalon. Megelőztünk egy helyi buszt, majd a 40-es táblánál lassítva, miközben néztük a körülöttünk zajló építkezéseket csak azt vettük észre, hogy a BKK helyi járata belénk csapódott. Szerencsére személyi sérülés nem történt. Megvártuk a helyszínelőket és a trélert majd autót cseréltünk és továbbindultunk. Örülök, hogy a kislányom már nem volt velünk, illetve annak is, hogy Mazsi nem ijedt meg. Az autókért én sosem aggódom, hiszen azok pótolhatók. Haladunk tovább, kiélvezzük még azt az időt, ami maradt a hosszú hétvégéből. Ezúton is szeretném megköszönni a BKK-nak és a rendőrségnek a gyors és szakszerű intézkedést. Ez nagyon megnyugtató.

Volt már olyan közúti balesetem, ahol nem hívtam rendőrt, viszont később vita alakult ki a felelős személyét illetően. Így ennek elkerülése végett most kértem a rendőri intézkedést. Akkor megfogadtam, hogy akármi is történik, mindig igénybe fogom venni a rendőri intézkedést. Erre buzdítanék mindenkit még akkor is ha magával a miniszterelnökkel ütközik.

Forrás: Berki Krisztián/Facebook

'Fel a tetejéhez' gomb